Workshop tema trädplantering

Workshop tema Trädplantering – Liseberg

Workshop med tema Trädplantering 8 maj, 2019

Det planteras i dag alltfler stads- och parkträd och sambandet mellan ekosystemtjänster och trädnytta blir nu allt tydligare i vår bransch. Kunskapsläget på området trädplantering är generellt bra, men vad kan vi göra för att bli ännu bättre på att planera, utföra och utvärdera resultatet av en trädetablering? Den frågan är utgångspunkten för denna 1-dagars Workshop på tema Trädplantering.

Workshopen på Liseberg är ett tillfälle för både beställare och entreprenörer inom markentreprenad såväl som arboristyrket och konsulter att träffas, diskutera och utbyta erfarenheter på ett fackområde som kommer bli alltmer viktigt och betydelsefullt i framtiden.

Kursledare: Workshopen leds av Peter Sandberg, Svenska Trädföreningen samt Johan Dahlenborg, Essunga plantskola.
Gästföreläsare: Anna Levinsson, forskare vid SLU och ledamot av styrelsen i Svenska Trädföreningen.

Praktiskt

Plats: Göteborg, Liseberg
Datum: Onsdagen den 8 maj
Tider: 08:30-16:00