Covid-19 information

Om oss

Vi är en ideell förening som arbetar för att höja kunskapsnivån gällande skötsel av träd i urbana miljöer.

Om oss

Svenska Trädföreningen är en ideell förening som arbetar för att möjliggöra erfarenhetsutbyte samt höja kunskapsnivån gällande skötsel av träd i urbana miljöer.

Föreningen är öppen för alla som yrkesmässigt arbetar med träd och trädvård och vi välkomnar även dem utanför yrket som är intresserade av området. Svenska trädföreningen anordnar varje år ett flertal branchsamlande evenemang som t.ex. Träddagen, Svenska Mästerskapen i trädklättring och ETW-certificering. Svenska Trädföreningen bildades 1992 och är sedan 1998 ansluten till International Society of Arboriculture (ISA).

För att stötta föreningen i arbetet med exempelvis kurser, certifieringar och löpand administration, har föreningen en verksamhetsledare. För alla frågor till föreningen hänvisar vi till info@tradforeningen.org

Ledamöter

Peter Sandberg