Svenska Trädföreningen

SIS-standarder

SIS-standarder

Svenska trädföreningen har varit med och tagit fram två SIS-standarder. Den första standarden,  Trädvård - Termer och definitioner trädvårdstermer togs fram 2014 och 2020 släpptes en reviderad version av standarden samt Trädvård — Processer och metoder för beskärning av träd. Beskärningsstandarden har delats upp i två delar, en för beställare och en för utförare. 

Tack vare att Svenska Trädföreningen förbetalat standarderna går samtliga tre dokument att ladda ner gratis på SIS-hemsida. Bara följ länken sist på sidan och registerna dig så får du tillgång till standarderna helt gratis! 

För att kunna ladda ner standarderna gratis måste du registrera dig på följande sida! och det kan ta upp till två timmar innan registreringen gått igenom hos SIS.

Registrera dig här för att kunna ladda ner standarden gratis!

För er som har problem att ladda ner standarden har vi, tillsammans med SIS, tagit fram följande guide:

Genom att anmäla dig på formulären på respektive sida får du tillgång till standarderna. Alla som registrerar sig får ett mail med en kod, men tyvärr ingen länk till standarderna. Efter att du fått mailet behöver du vänta minst 2 timmar innan abonnemanget syns i din inloggning (Observera att det kan dröja upp emot 24 timmar) .

När abonnemanget väl är registrerat på ditt konto måste du aktivera abonnemanget genom att hovrar med pekaren över pilen enligt bilden nedan. Dina andra tillgängliga abonnemang fälls då ned och du kan välja det som är aktuellt.

När du växlat abonnemang ska det stå "Svenska Trädföreningen" längst upp på sidan.

Om du fortfarande har problem kan du vända dig till SIS Kundservice.

Material från SIS-seminarium 2021-03-25

Här kan du ladda ner presentationen som Johan Östberg höll under SIS-seminarium den 25 mars 2021

Missade du seminariet eller vill se det igen? Seminariet finns på Youtube!