ISA2021

ISA stora konferens och VM i Trädklättring!

ISA2021

Svenska Trädföreningen är otroligt glada över att ha fått det stora förtroendet att vara värdar för ISA (International Society of Arboriculture) stora konferens och VM i Trädklättring! Sedan ISA började anordna konferenser 1924 har de endast varit utanför Nordamerika två gånger (1998 i Birmingham, Storbritannien och 2011 i Parramatta, Australien).

ISA 2021 är ett samarbete mellan Svenska, Danska och Norska Trädföreningen, Malmö, Köpenhamn och Fredriksbergs kommun/stad och Sveriges Lantbruksuniversitet och Köpenhamns universitet.

VM i Trädklättring äger rum den 10-12 september 2021 i Fælledparken i Köpenhamn. VM arrangeras av den Danska Trädföreningen i samarbete med övriga partners.

Konferensen äger rum den 13-15 september 2021 på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, i Malmö. Det kommer även hållas kurser och workshops veckan innan, 8-12 september.

Vi räknar med över 1 000 deltagare från hela världen så boka redan nu in dessa datum!