Place: Stockholm 2 September 2024

SRT och SRS för MRS klättrare

Ergonomisk klättring för erfarna arborister

En kurs om att använda olika tekniker för att kunna få många år i trädkronorna.

Kursinnehåll

Vi kommer att titta närmare på nya tekniker som kan vara till hjälp för att minimera belastning på kroppen. Vi går igenom nya produkter som lätt kan komplettera en befintlig utrustning och vanliga fallgropar och lösningar vid användning av nya system.

Hela kursen kommer att hållas utomhus. Olika praktiska moment kommer att ingå där vi i lugn miljö kan prova oss fram.

Medtag egen klätterutrustning och oömma kläder.

Om kursledaren

Miriam Löwenstein arbetar som klättrande och konsulterande arborist på TrädTjejerna AB och har lång erfarenhet av utbildning av arborister.

Joe Stockton har en välkänd teknisk kompetens och många år i branschen.

___________________________________________________________________________________________

Plats Värdshuset Kräftan, Roslagsvägen 101, Hus 9, 114 19 Stockholm
Förkunskapskrav Klättrande arborist med lång erfarenhet MRS (även kallat “dubbelrep” eller “rörligt repsystem”)
Språk Svenska
Måltider I anmälningsavgiften ingår för- och eftermiddagsfika samt lunch
Bekräftelse Kursen bekräftas 30 dagar innan kursstart. Boka därför inte resa eller boende förrän ni fått en bekräftelse att kursen kommer att bli av.
Sista datum för anmälan 30 dagar innan kursstart*.
Sista datum för avanmälan 30 dagar innan kursstart**.

*Efteranmälan sker i mån av plats.
**Vid sen avanmälan debiteras hela beloppet. Återbetalning/kreditering vid sen avanmälan godkänns endast med läkarintyg. Avanmälan måste skickas till info@tradforeningen.org.

Plats: Stockholm 2 September 2024

Ergonomisk klättring för erfarna arborister

Vill du se fler datum?

Se alla kommande evenemang