Workshop tema trädplantering

Workshop tema trädplantering – Umeå

Workshop med tema Trädplantering 19 september, 2019

Det planteras i dag alltfler stads- och parkträd och sambandet mellan ekosystemtjänster och trädnytta blir nu allt tydligare i vår bransch. Kunskapsläget på området trädplantering är generellt bra, men vad kan vi göra för att bli ännu bättre på att planera, utföra och utvärdera resultatet av en trädetablering? Den frågan är utgångspunkten för denna 1-dagars Workshop på tema Trädplantering.

Workshopen är ett tillfälle för både beställare och entreprenörer inom markentreprenad såväl som arboristyrket och konsulter att träffas, diskutera och utbyta erfarenheter på ett fackområde som kommer bli alltmer viktigt och betydelsefullt i framtiden.

Kursledare: Workshopen leds av Peter Sandberg, Svenska Trädföreningen samt Johan Dahlenborg, Essunga plantskola.

Praktiskt

Plats: Scandic Umeå syd, Yrkesvägen 8,  Umeå
Datum: torsdagen den 19 september
Tider: 08:30-16:00