Workshop med tema Trädplantering

Workshop med tema Trädplantering i Eskilstuna

Workshop med tema Trädplantering 15 september, 2020

Det planteras i dag alltfler stads- och parkträd och sambandet mellan ekosystemtjänster och trädnytta blir nu allt tydligare i vår bransch. Kunskapsläget på området trädplantering är generellt bra, men vad kan vi göra för att bli ännu bättre på att planera, utföra och utvärdera resultatet av en trädetablering? Den frågan är utgångspunkten för denna 1-dagars Workshop på tema Trädplantering.

Workshopen är ett tillfälle för både beställare och entreprenörer inom markentreprenad såväl som arboristyrket och konsulter att träffas, diskutera och utbyta erfarenheter på ett fackområde som kommer bli alltmer viktigt och betydelsefullt i framtiden.

Kursledare: Workshopen leds av Peter Sandberg, Svenska Trädföreningen, Anna Levinsson, SLU Alnarp och Johan Dahlenborg, Essunga Plantskola.

Praktiskt

Plats: Alva myrdalsgata 5, 631 86 Eskilstuna
Tider: 08:30-16:00

• Kursavgift medlem i Svenska Trädföreningen: 1500 kr (exkl. moms)