Trädinventering i Uppsala

Trädinventering i Uppsala 2021

Kurs i Trädinventering 20 april i Uppsala

Trädinventeringar använts inom en stort antal områden och aktörer. Trots detta är det ytterst få som använder inventeringarna till sin fulla potential och det finns även osäkerhet kring hur olika parametrar, såsom risk, vitalitet och skador ska bedömas.

Denna kurs har två olika delar, den första delen är inspiration där vi går igenom hur förvaltare runt om i världen har använt inventeringar i ett stort antal olika syften. Under den andra delen lägger vi stort fokus på den svenska standarden för trädinventering och hur du som inventerare och förvaltare ska bedöma olika parametrar.

Kursen pågår mellan 9.00-16.00

Radisson Blu Uppsala, Stationsgatan 4, 53 40 Uppsala

Johan Östberg

• Medlem i Svenska trädföreningen: 3 500 kr. (exkl. moms)
  • Ej medlem i Svenska trädföreningen: 4 000 kr.  (exkl. moms)

I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika och lunch.

Sista datum för avanmälan: Eventuell avanmälan måste ske senast den 20 mars. Om avanmälan sker efter detta datum debiteras hela beloppet

2021-04-20 09:00

Trädinventering i Uppsala 2021