Träddagarna 2020 – INSTÄLLT

Träddagarna 2020

Tyvärr är årets konferens inställd på grund av Covid-19.

För många av oss har det varit ett tufft år och vi på Svenska Trädföreningen har som ni vet varit tvungna att ställa in samtliga vårens kurser och det mycket populära SM i Trädklättring. Vi har nu även varit tvungna att fatta det mycket tråkiga beslutet att även ställa in Träddagarna 2020 i Uppsala, vilket känns otroligt jobbigt då vi vet att detta är en höjdpunkt för många inom branschen.

Som ni säkert förstår har beslutet fattats med bakgrund av det rådande läget kring Covid-19. Höstens övriga arrangemang kommer däremot kunna arrangeras som planerat då dessa inte överskrider 50 personer.

Vi kan bara beklaga att vi varit tvungna att fatta dessa mycket tunga beslut och vi hoppas att vi kan återgå till en mer normal verksamhet under 2021.

info@tradforeningen.org

2020-11-04 08:00