Have & Lanskab

Oplev Arbormaster Rip Tompkins klatre, hør om ny viden om beskæringssår og lær om spredning af sygdomme og skadedyr – helt gratis

Er du træklatrer, bestiller, gartner eller trænørd, så inviteres du af Dansk Træplejeforening i samarbejder med sine nordiske søster-træplejeforeninger til en dag med live klatring og to gode foredrag. Vi har arrangeret, at Rip Tompkins er rejst hertil fra USA for at fortælle os om hverdagen for en træklatrer, og hvordan du optimerer din sikkerhed i højden og din effektivitet gennem placering af ankerpunkter og arbejdspositionering.

Er du én af dem, der bliver nervøs, når Iben M. Thomsen fra Københavns Universitet fortæller om trædød og allergifremkaldende skadedyr i træer, så læg vejen forbi når Iben forklarer hvad du selv kan gøre for at undgå spredning. Du kan godt bevare din nervøsitet for det bliver nok kun værre i fremtiden.

2019-08-28 10:00

Have & Lanskab