Grundläggande besiktning 30-31 augusti

Grundläggande besiktning i Visby

Grundläggande besiktning 30-31 augusti i Visby

Kursen grundläggande besiktning är en kurs som riktar sig till alla som vill lära sig grunderna kring träd och trädvård. Målet med kursen är att, genom okulär besiktning och användning av enklare redskap bedöma trädens vitalitets, skador och risk.

Under kursens två dagar blandas föreläsningar med övningar, både inomhus och utomhus. Som deltagare får du även tips på hur du kan fördjupa dig inom området besiktning av träd.

Mer information om kursen finns här!

Tider:

• Dag 1. 9-17
  • Dag 2. 8.30-16

Plats: Visby. Exakt lokal meddelas senare och vi kan komma att vara strax utanför Visby.

• Dani Mladoniczky
  • Johan Östberg

• Medlem i Svenska trädföreningen: 5 000 kr. (exkl. moms)
  • Ej medlem i Svenska trädföreningen: 6 000 kr.  (exkl. moms)

I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika och lunch.

Sista datum för avanmälan: Eventuell avanmälan måste ske senast den 29 juli. Om avanmälan sker efter detta datum debiteras hela beloppet

2021-08-30 09:00

Grundläggande besiktning i Visby

,