ETW-certifiering

25-26 september 2021 i Kungälv

ETW-certifiering 2021 september

ETW-certifiering, 25-26 september 2021 i Kungälv, Nordiska folkhögskolan

Fler och fler kommuner, kyrkogårdsförvaltningar och myndighet ställer krav på att du som arborist är certifierad, vanligtvis enligt EAC´s (European Arboricultural Council) ETW-certifiering (European Tree Worker). Genom att certifiera dig enligt ETW bevisar du därmed inte bara att du har de kunskaper som krävs för att arbeta som arborist, utan du får även möjlighet att utföra fler uppdrag och lämna offerter till fler uppdragsgivare.

Vad är en certifiering?

En certifiering är ett test som utförts av en oberoende part för att säkerställa att personen har den kunskap som krävs för det specifika yrket/verksamheten. ETW-certifieringen är därmed ett prov för att se om du når upp till de krav som satts av EAC, som även satt upp reglerna för vem som får certifiera sig, och Svenska Trädföreningen är den organisation som testar att du når upp till dessa krav.

En certifiering är alltså inget kurstillfälle utan endast ett prov.

En certifiering är ingen kurs!

Vad krävs för att jag ska få certifiera mig?

För att kunna certifiera dig krävs det inte bara att du klarar de teoretiska och praktiska testen utan du måste även ha klarat vissa intyg. All information om detta finns via: https://www.tradforeningen.org/certifieringar/etw-2/

ETW-boken går att köpa på Arboristbutiken.se

Boende

Om ni har behov av boende så bokar ni detta själva hos Nordiska Konferens B&B. Ange Svenska Trädföreningen vid bokningen.

Frågor?

Kontakta oss på info@tradforeningen.org

Volontär?

Vill du hjälpa oss under ETW-certifieringen?

Vi står självklart för resa, boende och mat!

För dig som redan är ETW-certifierad arborist och vill vara examinator ber vi dig fall fylla i detta anmälningsformulär! MAX 10 stycken.

För dig som INTE är ETW-certifierad arborist och vill vara volontär ber vi dig fulla i detta anmälningsformulär! MAX 6 stycken.

2021-09-25 08:00

ETW-certifiering 2021 september