Fork Assessment Workshops

for Arboriculture

Fork Assessment Workshops for Arboriculture

Greninfästningar och invuxen bark är något som många känner sig mycket osäkra på, när är egentligen en greninfästning stark och när behöver olika åtgärder sättas in?

De senaste tio åren har forskningen gjort stora framsteg och under denna endagarsworkshop kommer Duncan Slater föreläsa och visa hur olika typer av infästningar ser ut och hur de kan bedömas ut ett risk– och åtgärdsperspektiv.

Under kursen får du både ta del av föreläsningar och förevisningar utomhus.

Anmäl dig här!

Practical information

Date: November 8th 2019 in Växjö.

Time and place: 09.00-16.00, Växjö, Konserthuset

Course leader: Duncan Slater

Accommodation: There are several hotels within walking-distance.

Language: The whole workshop is in English

Included in the course

· Lunch, morning and afternoon coffee and sandwiches/cake

· Course notes

· Junction survey form with accompanying guidance notes

· Copies of lecturer’s anatomy papers on junctions in trees and a list of further publications

Prerequisites: Experience working within the arboricultural industry is desirable but new entrants will also benefit from this course in terms of learning a method to assess junctions in the aerial parts of trees.

Who is the Course for? Any arboricultural professional, including local authority tree officers, arboricultural consultants, tree surveyors, tree contractors and landscape architects. It may also be useful to arboricultural students, those interested in tree risk management, tree architecture or plant biomechanics.

Costs:

• Member of the Swedish Tree Association 3 500 kr (exkl. moms/VAT)
  • Non-Member of the Swedish Tree Association 4 000 kr (exkl. moms/VAT)

Mer information finns i PDF-filen på denna sida och via kursen sida!

2019-11-08 09:00

Fork Assessment Workshops for Arboriculture