2020-04-27

På grund av det rådande läget för Covid-19 har vi valt att inte ha några arrangemang förrän den 11 september . Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att ta ett nytt beslut när och om läget så kräver. Vi håller er uppdaterade via denna sida och meddelar såklart er som möjligen blir drabbade av inställd kurs.

2020-04-04

Vi har nu lyckats flytta (nästan) all kurser som skulle ägt rum under våren 2020 till hösten 2021. Vi har även lagt upp en del kurser för 2021. Alla kurser går att hitta i vår kalender: https://www.tradforeningen.org/event/ och kom ihåg, fungerar inte kalendern som den ska rekommenderar vi er att använda Firefox eller Google Chrome.

2020-03-17

Svenska Trädföreningen är mycket återhållsamma med att ställa in kurser, detta för att ni som anmält er på våra kurser ska kunna planera er verksamhet utifrån att våra kurser kommer att hållas.

Tyvärr lyckas vi inte hålla detta löfte denna gång och måste
därför ställa in samtliga kurser fram till och med den 17 maj. Vi kan bara
beklaga detta mycket tråkiga beslut som beror på Covid-19 som tyvärr drabbat
många verksamheter mycket hårt.

Vi återkommer till er så snart vi har relevant information kring
kommande kurser

Igen, vi ber om ursäkt för att vi måste fatta detta mycket
tråkiga beslut!