Nästa tillfälle för ETW-certifiering

Datum: 89 september

Plats: Lidköping

Anmälan är stängd. Kontakta Ted Syhlén (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) för att anmäla dig till "re-take" eller om du har frågor.

Avanmälan senast: 21:a augusti

Här finns infobladet om kommande certifiering som PDF >>

Generella regler

I denna PDF finner du generella regler för certifiering och omcertifiering av European Tree Worker.

Omcertifiering

Intygsblankett/mall för att bevisa praktiskt arbete finns här i PDF >>.

Mall för att intyga utbildning/fortbildning och praktiskt arbete för omcertifiering/uppdatering finns här i PDF >>. OBS! Utbildningsbeviset behövs inte förrän 2020 men då för de tre senaste åren (2017 och framåt).

Här finns länk till formulär för omcertifiering/uppdatering av ETW >>

Nya regler avseende omcertifiering

Från och med 2017 bör du som tänker omcertifierade dig spara skriftlig dokumentation på all relevant utbildning du genomgår.

Från första januari 2020 krävs nämligen att man kan styrka 30 timmars utbildning under föregående 3 år för att kunna omcertifiera sig. Exempel på skriftlig dokumentation som är giltig: kursintyg, diplom och deltagarbevis. Det ska framgå vilka teman/ämnen som berörts samt antalet lektionstimmar.

Certifieringstillfällen

Svenska Trädföreningen genomförde en ETW-certifiering i Lidköping 28-29 oktober 2017.

Så snart datum är bestämt för nästa tillfälle kommer information här och via medlemsmail.

Förkraven finns även att läsa på www.eac-arboriculture.com

OBS! Läs noga de krav som ställs för att få deltaga i certifieringen!